Benned élő Istennő-női elvonulás Balin

BALI  MISZTIKUMA  MAGYARUL

BENNED ÉLŐ ISTENNŐ - női elvonulás Balin

Tomek Noémi Coach, Mestertréner, Motivációs előadó, ThetaHealing Certificate of Science and Master Instructor vezetésével

a www.oromvilag.hu  oldal alkotójával

Csoportos utazás - max 16 fő
Elhalasztva 2023. tavaszára

pontos dátum hamarosan

(11 nap/10 éj)

Fedezd fel, és teljesítsd ki a benned élő Istennőt!

Bali, az Istenek Szigete egy csodálatos, magas tudatosságú, feminin energia, amely a Nőket különös érzékenységgel tudja segíteni önmaguk felfedezésében. Ezért egy olyan, szeretetteljes támogatásra alapuló női csoportba hívlak, amely lépésről-lépésre ismertet meg istennői energiáiddal.

A program során főként csoportban dolgozunk majd, összeadva energiáinkat és támogatva egymást. Beszélgetünk, táncolunk, meditálunk, megosztunk, felvállalunk, felhozunk és elengedünk, oldunk, lebegünk, tisztulunk.

Az elvonulás túlnyomó része varázslatos, balinéz stílusú, 4* szálláshelyünkön zajlik majd, ahol egycsodás yoga shalában gyűlünk össze, a medencében ellazulva, vagy éppen a pálmafák hűsítő árnyékában transzformálódunk.

Programunk elején ellátogatunk az Agung vulkán lábánál fekvő, 86 templomból álló Anyatemplomba, ahol áldásban részesülünk a legbelső templomban lévő szertartás keretében.

Egy hagyományos balinéz hindu gyógyító házában megtapasztaljuk a gyógyulás felszabadító erejét, és fizikailag is felkészülünk egy erőteljes balinéz hindu rituális fürdőre.

Elvonulásunk egyik csúcspontja a melukat, a tisztító rituálé lesz, amelyet csodálatos természeti környezetben, egy élő folyóban és a beleömlő szent források lezúduló vize alatt élünk át. A szertartásra a virágfelajánlásokat magunk készítjük el a sziget pompázatos-illatos virágaiból, egy helyi család segítségével és iránymutatásával. A rituálét követően egy hindu főpap házába látogatunk, ahol egy különleges védelmező áldást kapunk.

A bennünk élő Istennő felfedezését fotózással koronázzuk meg, ahol csodálatos balinéz hindu ruhában, ékszerekkel feldíszítve köszönjük meg Önmagunknak a megtett utat, és örökítjük meg felemelkedett minőségünket.

A program során mindvégig Veled és a csoporttal leszek, hogy vezesselek az úton, és támogassalak folyamataidban!Szállásunk a 11 nap alatt:

Ubud városban (10 éj):

Ubud, Bali kulturális központja, spirituális fellegvára, a sziget szívében! Ezt a mesés kis várost különleges spirituális energia és hangulat lengi körül, s egyike azon jelentős településeknek, amik még mai napig mélyen őrzik a balinéz hindu vallás sokrétű szertartásait. Szinte minden egyes nap láthatunk utcáin különböző vallási felvonulásokat, rítusokat, felajánlásokat az isteneknek.

Elhelyezés: 4 csillagos hotelben, hangulatos, balinéz stílusú /két ágyas/ deluxe szobákban, trópusi környezetben, patak és rizsföldek tőszomszédságában (3 medence, étterem, yoga shala a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)


Maximális létszám: 16 fő

Jelentkezési határidő:

Részvételi díj: 1.050 Euro/fő


A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:
♦ gyönyörű, 4* szállás Ubudban, twin ágyas/deluxe szobákban, reggelivel
♦ retúr reptéri transzfer (amennyiben a csoporttal együtt történik az érkezés/távozás)
♦ összes transzport, privát minibuszban, benzin, parkolási jegyek
♦ magyar idegenvezetés, asszisztencia, a kültéri programokon helyi balinéz idegenvezető
♦ yoga shala használata meghatározott napokon
♦ egész napos kirándulás a Besakih Anyatemplomhoz
♦ gyógyító (pénz adomány, felajánlások)
♦ virágfelajánlás készítés egy balinéz családnál
♦ rituális fürdő (pénzadomány a templomban)
♦ áldás egy hindu főpaptól (pénzadomány)
♦ balinéz ruhában fotózás
♦ összes belépő, pénzadomány a templomban
♦ szervezési díj


A kiutazás és hazautazás egyénileg történik, ennek költségét nem tartalmazza a részvételi díj. Természetesen a résztvevők közös kiutazásának szervezését koordinálom.

A járványügyi helyzetre tekintettel a programváltozás jogát fenntartom.

Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot itt: program@oromvilag.hu

Gyere, tarts Velem, és fedezd fel a benned élő Istennőt!


Szeretettel várlak,
Tomek Noémi
Coach, Mestertréner, Motivációs előadó, ThetaHealing Certificate of Science and Master Instructor

Együttműködő partner a szervezésben:
Farkas Erika - Orianna Bali Tours


Jelenlegi beutazási szabályok itt olvashatóak: