Spirituális út Gáborral

BALI  MISZTIKUMA  MAGYARUL

SPIRITUÁLIS UTAZÁS - LELKI MEGÚJULÁS BALIN

Kocsis Gábor coach, mentális segítő vezetésével

a www.hasznaldfel.hu oldal alkotójával

Csoportos utazás - max 20 fő

Tervezett dátum:

2022. (pontos dátum hamarosan)

14 nap/ 13 éjszaka

Néha messzire kell menned ahhoz, hogy megtaláld Önmagad!

Valami teljesen újra vágysz. Valamire, ami kizökkent a hétköznapok rutinjából. Valamire, ami segít eltávolodnod a problémáidtól - és a problémás emberektől. Valamire, amire eddig nem szántál időt, mert nem tudtad, hogy időt nem szánni, hanem szentelni érdemes valamire.

Valamire, amiben még sosem volt részed.

Vannak utazások, amelyeknek a célja az, hogy eljuss egyik pontból a másikba. Vannak olyanok, amelyek feltöltődést adnak Neked. És vannak olyanok - Földi utad során talán csak egy-egy - , amelyek megváltoztatják az életedet.

Bali önmagában olyan energiával rendelkező hely, ahol a látnivalók, az új élmények, a kulturális és spirituális programok garantálják a feltöltődést. Ez az utazás azonban nem csak a feltöltődésről és az élmények gyűjtéséről szól. Nem csak arról, hogy hozzád hasonlóan nyitott és újdonságot kereső emberek társaságában végigjárhatod az Indonéz szigetvilág egyik legszebb szigetének látványosságait. Ez már önmagában is csodálatos tapasztalás, de ennél sokkal többet kapsz.

Itt nem átlagos turistaként leszel jelen. Miközben bejárod a Budapest-Bali-Budapest utat, valójában egy olyan utazáson veszel részt, amely a jelenlegi életedtől az álmaid megvalósítása felé vezet. Egy olyan élethez, amiben jól érzed magad - nemcsak akkor, amikor kizökkensz a hétköznapjaidból, hanem tartósan, minden egyes nap. Egy olyan élethez, amit önmagaddal egyensúlyban és a körülötted lévő emberekkel harmónikus kapcsolatban élsz meg.

Ez az utazás Rólad szól. Arról, hogy rengeteg új élményben legyen részed. Arról, hogy nagyokat nevess és nagy felismeréseid legyenek. Arról, hogy mély beszélgetésekben vegyél részt hozzád hasonlóan értékes, hozzád hasonló nehézségekkel küzdő emberekkel. Arról, hogy személyes segítséget is kapj a csoportot kísérő lelki segítőtől.

A lelki utazás célja: Önmagad

 • Megszabadulsz a fölöslegesen cipelt lelki terheidtől.
 • Megismered és megérted, hogy melyek azok a külső hatások, amik a neveltetésed, a társadalmi elvárások vagy a korábbi tapasztalataid miatt korlátozzák az életedet.
 • Megtanulod megváltoztatni a régi gondolati sémáidat, felülírni a korlátozó hiedelmeidet, és lehetőségekké alakítani azt, amibe sokan csak beletörődnek.
 • Találkozol valódi önmagaddal - a Belső Gyermekkel, aki nem másoknak akar megfelelni, hanem csak boldog szeretne lenni, és pontosan tudja, hogy mire van szükséged ehhez.
 • Kapcsolódsz a természettel - és közben megtanulsz jobban kapcsolódni önmagaddal és az emberekkel is.
 • Megerősödik a lelki önvédelmed. Nem mész már bele értelmetlen konfliktusokba, meghúzod a határaidat, és megválogatod azt, hogy milyen emberekkel veszed körbe magad.


Kocsis Gáborral többek között ezeken a témákon dolgozunk együtt a workshopokon és a közös beszélgetéseken, melyeket kiegészíthetsz egyéni konzultációval is vele, hogy még személyesebb és még hatékonyabb segítséget kaphass a haladásodhoz.

A fizikai utazás célja: Bali

Bali nemcsak kikapcsolódás, hanem alkalom a világ zajától elszigetelt tisztulásra, a legmélyebb lélek-utazásra, egy "tudati" váltásra, magasabb szintű haladásra.

A lélek tápláléka a szellemi elmélyülés. Ezt kínáljuk neked ezen a különleges, spirituálisan letisztult helyen - az Istenek szigetén.

Bali földrajzi adottsága lehetővé teszi az elvonulást, az "elszigetelődést" mindattól, ami megszokott az életedben és lehetőséget nyújt - már önmagában is - az újjászületésre.

Miért Bali?

Talán mert azon csodálatos helyek egyike, ahova elvonulni érdemes. Talán mert földrajzilag alkalmas arra, hogy a világtól elzártnak és védettnek érezzük magunkat, vagy mert olyan energiákat képes akkumulálni, amelyek elegendőek lennének az egész bolygónak... De az is lehet, hogy azért, csak mert szép, és kellőképpen szent ahhoz, hogy a múlt megkövesedett darabjait egy olyan helyen szórjuk szét, ahonnan nem viszi tovább a szél, és nem fertőz kollektív tudatként, vagy mert titoktartóak a szent helyek - igazi "erdőmélyi" rejtekek. Tán az is lehet, hogy azért Bali, mert az itteni papok úgy érintik meg az ember homlokát, hogy ujjuk nyomán minden ránc kisimul, és még azért is, mert kellőképpen messze van ahhoz, hogy az utazó átélhesse, hogy teste vezeklésével előkészíti lelkét az elengedésre, majd pedig a felemelkedésre.

... és amiért még érdemes ...

Balin megünneplik a spirituálisan törekvőket. Számtalan olyan rituálé és szertartás van, amely ünneppé teszi a lélekutazást. A sok gyönyörű látványosságon kívül olyan bennfentes helyekre, ceremóniákra visszük el a jelentkezőket, amelyek egyszerű turistaként elérhetetlenek. Olyan Szent emberekhez látogatunk el, akik kizárólag a program koncepciója és hitelessége miatt fogadnak bennünket csoportosan, hogy áldásukkal és beavatásaikkal segítsék az "utazókat".

Ázsia önmagában is tanítás. Tanítása abban rejlik, hogy az ego kikerül komfort zónájából és más impulzusoknak veti alá a megszokásoktól alvó tudatot. Újra az észlelésben kell lenni, a percenkénti felfedezésben, azokban a döntésekben, hogy szeretem, vagy nem szeretem, elfogadom, vagy nem tudom, kényelmes vagy félelmetes, megeszem, vagy nem ismerem. Mintha az ember újra születne és próbálna berendezkedni egy új világba, mintha újra tanulná az életet, de a fixált mindennapi rutin ebben gátat emel.

Az új helyzetek felbukkanása, és az ellenállás világít rá azokra a területekre, amelyekhez soha nem nyúlunk. A környezetváltozás és egy új kulturális háttér tudja csak felszínre hozni a rögzített és megragadt sablonokat, hogy az ember ráébredjen a ragaszkodás íztelenségére.

Ízelítő a programból

♦Bali gazdag kulturális örökségeinek, királyi hagyatékainak felfedezése
♦a legfontosabb ősi, hindu szakrális templomok, egykori meditációs helyek látogatása
♦tradicionális balinéz táncok megtekintése
♦Bali kimagasló kézművességének és művészetének megismerése
♦virágfelajánlások készítése egy nagyon kedves balinéz családnál, ahol megkóstolhatjuk a hagyományos balinéz édességeket is
♦rituális tisztító fürdő egy erdő mélyi szent forrásban/templomban
♦áldás, védelem és tisztító szertartás egy balinéz hindu főpap házában
♦közös imádságok balinéz hagyományok szerint a templomok falai között, papok közbenjárásával
♦séták az üdítően zöld trópusi környezetben, rizsföldeken, majmok lakta esőerdőkben, a Batur vulkán lankáin
♦fürdőzés, napozás Bali fehérhomokos partjain, keleten, délen
♦vadvízi evezés egy vadregényes dzsungel mélyén (rafting) / színes mandalák, batik készítése egy mesterember házában

Szállásaink a 14 nap alatt

Ubud városban (10 éj):

Ubud, Bali kulturális központja, spirituális fellegvára, a sziget szívében! Ezt a mesés kis várost különleges spirituális energia és hangulat lengi körül, s egyike azon jelentős településeknek, amik még mai napig mélyen őrzik a balinéz hindu vallás sokrétű szertartásait. Szinte minden egyes nap láthatunk utcáin különböző vallási felvonulásokat, rítusokat, felajánlásokat az isteneknek.

Sanur városban szállásunk közvetlenül az óceánparton (3 éj):


Sanur egy nagyon hangulatos, nyugis kis óceánparti üdülőváros, Dél-Balin. Az egykori halászfalu mára már kinőtte magát, rengeteg szállás, étterem, kávézó, bár, szórakozóhely, bolt, ajándékbolt hívogat.

Ismerd meg a szervezőket:

Farkas Erika

2010. óta Balin élő utazásszervező, túravezető

ORIANNA BALI TOURS

Erika bemutatkozása

Kocsis Gábor

Mentális segítő, coach, stroke túlélő

Gábor bemutatkozása

Részletek és jelentkezés

A minőségi program érdekében a helyek száma korlátozott. A maximális létszám (20 fő) elérésekor a jelentkezést dátumtól függetlenül lezárjuk, ezért ha szeretnél jönni, érdemes minél előbb jelentkezned. Így a repülőjegyen is sokat tudsz spórolni.

Jelentkezési határidő:

Részvételi díj: 1020 Euro/fő

Előleg fizetése: 520 Euro jelentkezéskor fizetendő, banki átutalással

Hátralék fizetése: 500 Euro kifizetése helyben, készpénzben az első ismerkedési napon

A részvételi díj tartalmazza:

 • 10 éjszakára elhelyezés hangulatos, balinéz stílusú /két ágyas/ koedukált bungalókban, trópusi dzsungel környezetben, patak és rizsföldek tőszomszédságában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)
 • 3 éjszakára elhelyezés koedukált, két ágyas vagy franciaágyas, hangulatos szobákban, közvetlenül az óceánparton, Sanur város központjában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)
 • reggeli a szálláson
 • retúr reptéri transzfer (amennyiben a csoporttal együtt történik az érkezés/távozás)
 • 3 egész napos kirándulás
 • 1 félnapos kirándulás
 • összes belépőjegy a kirándulások alatt
 • utazás privát busszal, benzin, parkolási jegyek
 • helyi idegvenvezető és a magyar nyelvű túravezető
 • vadvízi evezés (rafting) / batikolás
 • virágfelajánlások készítése egy balinéz családnál
 • rituális tisztító szertartás egy balinéz hindu templomban és szent forrásban (virágfelajánlások)
 • áldás, védelem és tisztiító szertartás egy balinéz hindu főpap házában
 • adományok a templomokban és rituálé alatt
 • szellemi-önfejlesztő programokon való részvétel Kocsis Gáborral:
 • - elméleti és gyakorlati foglalkozások a belső egyensúly megtalálására, a másokkal szembeni lelki önvédelem és a nehézségek lehetőségekké alakítása témakörben
 • - egyéni, igény szerint személyes konzultáció lehetősége

A teljes időtartam alatt magyar tolmács tart a csoporttal.

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • retúr nemzetközi repjegy, illetékekkel (220-280ezer HUF, a foglalási időponttól függően)
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
 • személyes kiadások
 • reggelin kívüli étkezések (ebéd, vacsora)
 • fakultatív programok költségei


Jelentkezés, bővebb infó, részletes program kérése:

oriannabalitours@gmail.com