Spirituális út Noémivel
BALI  MISZTIKUMA  MAGYARUL

SPIRITUÁLIS TISZTULÁS BALIN - a felemelkedés útja

Tomek Noémi ThetaHealing® instruktor és konzulens, Points-of-You™ tréner és Source Memory Healer vezetésével

a www.oromvirag.hu oldal alkotójával

Csoportos utazás - max 20 fő

2020. Május 12 - 25.

14 nap/ 13 éjszaka

ELMARAD!

Egy különleges utazás "útkeresőknek" és azoknak, akik választ szeretnének találni elakadásaikra és egy más perspektívából meglátni és megtalálni önmagukat!

Bali nemcsak kikapcsolódás, hanem alkalom a világ zajától elszigetelt tisztulásra, a legmélyebb lélek-utazásra, egy "tudati" váltásra, magasabb szintű haladásra.

A lélek tápláléka a szellemi elmélyülés. Ezt kínáljuk neked ezen a különleges, spirituálisan letisztult helyen - az Istenek szigetén. Bali földrajzi adottsága lehetővé teszi az elvonulást, az "elszigetelődést" mindattól, ami megszokott az életedben és lehetőséget nyújt - már önmagában is - az újjászületésre.

Ez a különleges program tartalmazza a balinéz tisztító szertartásokat, rituálékat, mely ceremóniák igen fontosak a balinéz emberek életében, kultúrájuk szerves része, melyek mind spirituális fejlődésük érdekében történnek. Látogatást teszünk egy balinéz szent ember, spirituális tanító házában is, aki a tisztító ceremónia alatt mantrák és füstölők segítségével erősíti szellemi, lelki tisztulásunkat és fizikai védelmünket, majd a végén áldást kapunk tőle. Ez a két hét tartalmazza továbbá a közös imákat az ősi hindu templomok falai között, a gyógyulni vágyóknak helyi gyógyítóval /balian/ való találkozást, de megtalálhatóak lesznek a jóga és a meditációs elvonulások hagyományai is. S természetesen mindvégig velünk lesz szellemi segítőnk, magyar terapeutánk: Tomek Noémi is, aki különböző oldási technikákkal, számtalan lelki gyakorlattal, speciális meditációkkal, csoportos foglalkozásokkal segíti a résztvevőket a múlt könnyebb lezárásában, az elengedésben és a lélek újbóli felemelkedésében.

Nem utolsó sorban pedig itt lesz Bali gazdag, színes kultúrája, ősi hindu szent helyei, melyek látogatása önmagában elősegíti a lelki megújulást.

A programok fő bázisa - a szálláshely - Ubud városa /az indonéz "obat" szóból kapta a nevét, melynek jelentése: gyógyszer. Rengeteg gyógyító él a városban és ez a különleges energia lengi be az egész térséget/, mely gyógyítói központ, de egyben Bali kulturális központja is. Majd a két hét utolsó pár napjára átköltözünk egy tengerparti szállásra Sanur városába, ahol már a tengeré és a pihenésé lesz a főszerep.
A sziget atmoszféráját a templomok és vallások kavalkádja teszi méltán "isteni szigetté", melyek hindu, buddhista és kínai hagyományokat őriznek falaik között.

Rövid ízelítő a programból:

Az ősi buddhista meditációs hely a Goa Gajah elefántbarlang, vagy a Tirtha Empul szent forrás, mely a balinéz hinduk egy ősi zarándokhelye a spirituális megtisztulásra. De említhetném a Besakih hindu anyatemplomot is az Agung vulkán lábánál, mely több, mint ezer éve a balinézek legszentebb, legnagyobb temploma.

Útközben láthatunk fűszertermsztő falvakat, kávéültetvényeket, és itt vannak még Tegallalang legvarázslatosabb rizsteraszai is.

A felsorolást méltán zárja Bali legimpozánsabb vulkáni krátere - a Batur vulkán, ahova szintén ellátogatunk.

Bepillantást nyerhetünk Bali hihetetlenül gazdag művészetébe, kézművességébe is, hagyományos táncaitól kezdve, ezüst és arany ékszerműhelyein át, a fafaragásokon keresztül, egészen a különleges batikolási technikájukig bezárólag.


Nem maradhat ki a felsorolásból a testet és lelket pihentető strandolás sem Dél-Bali egyik tengerparti városában.

Az utazás programleírásában még sok olyan lehetőséget találsz, amely élmények megtapasztalása elengedhetetlen, ha Balin jársz.

Az utazás kulturális és spirituális hátterét az Orianna Bali Tours és az Örömvirág (www.oromvirag.hu) biztosítja.

A csoport vezetője Farkas Erika (Bemutatkozás), aki 2010 óta él Bali szigetén, és az ott töltött évekből, életéből merítve ismeri a sziget kultúráját, mindennapi hagyományait, szokásait, valamint Tomek Noémi (Bemutatkozás) ThetaHealing® instruktor és konzulens, Points-of-You™ tréner és Source Memory Healer, aki rendszeresen tart tanfolyamokat, meditációkat Magyarországon.

 

Részvételi díj: 1070 Euro/fő

Jelentkezési határidő: 2020. Május 01.

A résztvevők száma limitált - 20 fő - ezért ajánlott a korai foglalás.


A részvételi díj tartalmazza:

♦ 10 éjszakára elhelyezés koedukált, két ágyas, hangulatos, balinéz stílusú bungalókban, rizsföldekkel körülvéve Ubud város központjában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)

♦ 3 éjszakára elhelyezés koedukált, két ágyas, hangulatos szobákban, közvetlenül a tengerparton, Sanur város központjában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)

♦ reggeli a szálláson

♦ retúr reptéri transzfer (amennyiben a csoporttal együtt történik az érkezés/távozás)

♦ 3 egész napos kirándulás

♦ utazás privát busszal, benzin, parkolási jegyek

♦ helyi idegvenvezető és a magyar nyelvű túravezető

♦ összes belépőjegy a kirándulások alatt

♦ szervezett programokon való részvétel, mint:

- specifikusan felépített, közös vezetett meditációk a felemelkedésért, az Önmagunkhoz való visszatalálásért, Tomek Noémi terapeuta által

- "Nézőpontváltó Nap": blokkok, negatív minták, genetikai programok, szellemi fejlődésünket, életünket tovább nem szolgáló dolgok/emberek/energiák elengedése, gyakorlatok a másként látásra, "ki is vagyok én valójában?" workshop

- a tudatos teremtés technikájának elmélete és gyakorlata

- újjászületés élmény meditációban

- egész napos batik tanfolyam vagy rafting (vadvízi evezés)

- virágfelajánlások készítése egy balinéz családnál

- látogatás egy balinéz spirituális tanító, főpap házában: tisztító ceremónia, áldás

- különböző felajánlások, amiket a szent ember házában történő látogatáskor, ajándék gyanánt szokás átadni a spirituális tanítónak

- rituális tisztító szertartás egy balinéz hindu templomban és szent forrásban (virágfelajánlások)

- adományok a templomokban és rituálék alatt


A teljes időtartam alatt magyar tolmács tart a csoporttal.


A részvételi díj nem tartalmazza:

♦ retúr nemzetközi repjegy, illetékekkel (250-300ezer HUF, a foglalási időponttól függően)

♦ betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás

♦ személyes kiadások

♦ reggelin kívüli étekezések (ebéd, vacsora)

♦ fakultatív programok költségei: talpreflexológiás gyógyítás egy tradicionális balinéz gyógyító házában; egyéb más fakultatív programok


Jelentkezés, további információ:

Farkas Erika: oriannabalitours@gmail.com