Kelet-Bali Túra
BALI  MISZTIKUMA  MAGYARUL

KELET-BALI TÚRA

Kód: T5


• Indulás: 9:00: hotel lobby

GOA LAWAH DENEVÉRBARLANG ÉS TEMPLOM

• Első megállónkon ellátogatunk Bali egyik legfontosabb templomához, ahol nem mindennapi élményben lesz részünk! A Goa Lawah denevérbarlang és templom egy különleges szent helye a balinéz embereknek. A természetes barlang maga egy szentély, melyben több ezer denevér fészkel, amiket a balinézek szentként tisztelnek. Egy hatalmas Hindu templom áll a barlang mellett, a balinéz Isteneknek emelve.

CHARLIE CSOKI ÉS SZAPPAN MANUFAKTÚRÁJA

• Meglátogatjuk Charlie csokoládé- és szappangyárát a tengerparton. Ez a kis manufaktúra a magas kókuszpálmák alatt bújik, gyönyörű természetben. A kis bambuszkunyhókban bio étcsokoládét állítanak elő, ami 69% vagy 85% kakaót tartalmaz, Narkabo Chocolate Nibbles néven. A kakaóbab helyben, Balin termesztett és hidegen sajtolt, így válik belőle egészséges, nyers, étcsokoládé. A 85%-os kakaótartalom miatt a csokoládé gazdag magnéziumban és antioxidáns. Meg is lehet kóstolni a csokoládékat. A csokik mellett még kókuszpálmaszirupot (élő pálmafákból készült), trópusi juharszirupot, ropogós, étcsokoládéval bevont rizscsokikat, naptejet és más egyéb testápoló termékeket is gyártanak, forgalmaznak. Egy kis szappanstúdió, műhely is található a területen, ahol csodálatos, kézzel készített szappanokat állítanak elő.

• Ebéd (nincs a részvételi díjban)

TIRTA GANGGA KIRÁLYI FÜRDŐ

• Következő állomásunk az egykori karangasemi királyok fürdője, a Tirta Gangga. A fürdőt egy hatalmas trópusi park közepére építették, rizsföldek, s hegyek gyűrűjében. Kertjében medencék, halastó és egy magas szökőkút áll. A név, Tirta Gangga az indiai szent Gangga folyóra utal, a tirta pedig balinéz nyelven szent vizet jelent.

FÜRDÉS PASIR PUTIH TENGERPARTON

• Kirándulásunk utolsó állomásán frissítő fürdőzés következik Pasir Putih mesés, fehérhomokos strandján. A nyugágyakon pihenve kényeztető masszázst is kérhetünk a strandon dolgozó masszőröktől. Isteni!

• Visszaérkezés a szállásra az esti órákban.

Ár tartalmazza:

privát transzfer egy kényelmes, légkondicionált járműben

benzin

parkolási díj

magyar nyelvű idegenvezetés

adók, illetékek


Ár nem tartalmazza:

belépőjegyek (2-6 US $/fő helyenként)

ebéd

vacsora

adományok a templomokban

egyéb személyes kiadások


Ajánlatkérésért, bővebb infóért írj nekünk:

oriannabalitours@gmail.com