Kerékpártúrák

BALI  MISZTIKUMA  MAGYARUL

Kerékpártúrák

•Kerékpártúra Bali hagyományos falvain keresztül

Kétórás kerékpártúra elektromos kerékpárokkal Bali szívében, Dél-Ubudtól nem messze, zöldellő rízsteraszok mellett haladva, hagyományos balinéz falvakon keresztül, távol a forgalomtól. A falvakon keresztülbiciklizve bepillantást nyerhetsz a balinéz hétköznapokba, míg a rízsföldeken láthatod hogyan dolgoznak a farmerek a földeken. Elhaladsz a Green School mellett is, mely egy különleges, bambuszból épített iskola és megállsz majd az Ayung-folyónál is kicsit pihenni. Ez Bali egyik legnépszerűbb kerékpáros túrája Ubud közelében.

A kerékpártúra végén egy autentikus balinéz warungban (étterem) folyasztod el ízletes, hagyományos, balinéz ebédedet.

Az útvonal könnyű, nem túl sok emelkedővel, az elektromos kerékpárok pedig megkönnyítik a túrát, tetszőleges erőfeszítéssel, kényelmesen lehet tekerni, így megmarad a kerékpározás által nyújtott szórakoztató élmény is, miközben gyönyörködhetsz a környezetben is.


Árban:

-retúr hotel transzfer

-elektromos kerékpár

-bukósisak

-2 órás kerékpártúra

-profi helyi vezető a kerékpártúra alatt

-biztosítás

-1 üveg ásványvíz a kerékpártúra alatt

-ebéd, víz, kávé/tea

-esőkabát

-frissítő arctörölköző


•Kerékpártúra a Jatiluwih rízsteraszokon

Ez a kétórás kerékpártúra elektromos kerékpárokkal, a Batukaru templomtól indul, sűrű erdőn és bambuszerdőn keresztül, kicsiny balinéz hegyi falvakon át, hatalmas völgyek és friss vízű patakok mentén, míg végül megérkezel az UNESCO világörökség részét képező Jatiluwih rízsteraszokhoz, mely Bali legnagyobb egybefüggő rízsterasza. A Jatiluwih rizsteraszok olyan, akár egy élő múzeum, ahol láthatod a sziget mezőgazdaságának hagyományos módszereit a képeslapra illő zöldellő rizstáblákon.

A túra egy hagyományos indonéz ebéddel végződik egy étteremben.

Az elektromos kerékpárok megkönnyítik a túrát, tetszőleges erőfeszítéssel, kényelmesen lehet tekerni, így megmarad a kerékpározás által nyújtott szórakoztató élmény is, miközben gyönyörködhetsz a környezetben is.


Árban:

-retúr hotel transzfer

-elektromos kerékpár

-bukósisak

-2 órás kerékpártúra

-profi helyi vezető a kerékpártúra alatt

-biztosítás

-1 üveg ásványvíz a kerékpártúra alatt

-ebéd, víz, kávé/tea

-esőkabát

-frissítő arctörölköző

-belépő a Jatiluwih rízsteraszokhoz


*A programok foglalásához minimum 2 fő szükséges! Így tartalmazza a megadott ár a díjmentes retúr hotel transzfert. Máskülönben felárat kell fizetni a transzportért.


Ajánlatkérésért, bővebb infóért írj nekünk:

oriannabalitours@gmail.com