Közép-Bali Túra II.

BALI  MISZTIKUMA  MAGYARUL

• Indulás: 9:00: hotel lobby

BESAKIH HINDU ANYATEMPLOM

• Első állomásunk az Agung vulkán lábánál álló Besakih hindu templom, amely már több, mint 1000 éve a balinéz emberek hindu anyatemploma. A hatalmas templomkomplexum 86 templomot foglal magába, s a balinézek legszentebb és legnagyobb temploma. Szép idő esetén Bali legmagasabb szent vulkánja, az Agung is látható, ahogy az anyatemplom mögött áll, akár egy hatalmas őrszem.


• Ebéd az Agung vulkán lábánál, hatalmas rizsteraszokra nyíló kilátással. (nincs a részvételi díjban)


PENGLIPURAN ŐSI BALI FALU

• Ebéd után ellátogatunk Bali egyik ősi falvába, Penglipuran-ba. Az autentikus kis falu -akár egy élő skanzen-, egy hosszú utcából áll, mindkét oldalán egyforma, hagyományos balinéz házakkal. A forgalom teljesen ki van szorítva, így gondtalanul sétálhat végig az ember a szűk kis utcán, amely a falu templomában végződik az út végén. Bármelyik házba, udvarba be is lehet menni, ahol körbe tudunk nézni, a lakók még invitálnak is, megtiszteltetés számukra, ha az ő házukba lép az ember. A falu mögött sűrű bambusz erdő húzódik, égig érő bambuszokkal.


TUKAD CEPUNG VÍZESÉS

• Utolsó állomásunk egy igen különleges vízesés, mely barlangszerű sziklaképződményekről zúdul alá, ez a Tukad Cepung vízesés!

• Visszaérkezés a szállásra az esti órákban.


Ár tartalmazza:

privát transzfer egy kényelmes, légkondicionált járműben

benzin

parkolási díjak

magyar nyelvű idegenvezetés


Ár nem tartalmazza:

belépőjegyek (3-6 Euro/fő helyenként)

ebéd

vacsora

adományok a templomokban

egyéb személyes kiadások


Ajánlatkérésért, bővebb infóért írj nekünk:

oriannabalitours@gmail.com