Utazási feltételek

BALI  MISZTIKUMA  MAGYARUL

Általános információk

Az Orianna Bali Tours számos hotellel és más idegenforgalomban dolgozó céggel működik együtt Indonéziában, hogy a szállások, túracsomagok, s a kalandtúrák színes választékát tudja az utasok elé tárni.

A megadott csomagárak csak és kizárólag a www.oriannabalitours.net oldalán történő közvetlen foglalás esetén érvényesek.

Az oldalon feltűntetett árak bármilyen előzetes értesítés nélkül változhatnak.


Foglalás menete

A kiválasztott szolgáltatásról (csomagok, egész napos kirándulások, kalandtúrák, esküvő, stb.) az iroda e-mail címén (oriannabalitours@gmail.com) keresztül lehet ajánlatot, bővebb információt kérni, vagy a választott szolgáltatást lefoglalni. Az ajánlat és információkéréssel még semmilyen kötelezettsége nincsen az utasnak.

Az Orianna Bali Tours 24-72 órán belül elküldi a visszaigazolást a pontos információkkal, részletes programmal, pontos árajánlattal Euro-ban. Miután az utas elfogadta, konfirmálta a kiküldött ajánlatot, az Orianna Bali Tours elküldi e-mail-ben az előleg befizetéséről szóló számlát, a fizetési határidő megjelölésével (ami a végleges foglalás megerősítésének határideje is egyben). A foglalás egészen addig nem tekinthető véglegesnek, amíg az utas nem teljesíti a teljes összeg 50%-ának befizetését az Orianna Bali Tours felé a meghatározott fizetési határidőn belül.

A meghatározott fizetési határidő figyelembe nem vétele, s a fizetés nem teljesítése a foglalás lemondását vonja maga után automatikusan, előzetes értesítés nélkül.

A teljes összeg 50%-ának befizetése után az Orianna Bali Tours kiállítja az igénybe vett szolgáltatás(ok) és szállás(ok) voucherét. Ebből egy példány az Orianna Bali Tours-nál marad kiegészülve az útitervvel, a másik példányt pedig e-mailben elküldjük az utasnak, a nyugtával együtt a teljesített szolgáltatások bizonyítékaként.


Árak

Az oldalon szereplő összes ár Euro-ban van feltűntetve, mely árak már tartalmazzák a 21%-os adót és szolgáltatási díjakat.

Az Orianna Bali Tours fenntartja a jogot, hogy az oldalon szereplő különböző szolgáltatások árait bejelentés nélkül, bármikor idő előtt megváltoztathatja.


Fizetési feltételek

Az utas köteles először foglalásnál a teljes részvételi díj 50%-át befizetni, majd utazás előtt egy hónappal a hátramaradt összeget. Mind a két befizetéshez számlát küldünk ki, a befizetési határidő megjelölésével.

A meghatározott fizetési határidő figyelembe nem vétele, s a fizetés nem teljesítése a foglalás lemondását vonja maga után automatikusan, előzetes értesítés nélkül.

Az Orianna Bali Tours 1 féle lehetséges fizetési módot fogad el:

Bankszámlára (indonéz) történő átutalás


Útlemondás

Bármilyen változás vagy útlemondás esetén az utas írásban, e-mailben köteles értesíteni az Orianna Bali Tours-t, az oriannabalitours@gmail.com email címen.

Ha az utas a saját érdekkörében felmerült okból áll el az utazástól, akkor az Orianna Bali Tours részére a részvételi díj százalékában kifejezett alábbi átalány összegű bánatpénzt köteles fizetni:

Útlemondási díj/fő:

~ 30%-a a teljes részvételi összegnek, ha az útlemondás 60-45 nappal az érkezés előtt történik, helyi idő szerint

~ 50%-a a teljes részvételi összegnek, ha az útlemondás 45-10 nappal az érkezés előtt történik, helyi idő szerint

~ 100%-a a teljes részvételi összegnek, ha az útlemondás 10 napon belül az érkezés előtt történik, helyi idő szerint

~ 100%-a a teljes részvételi összegnek, ha az utas egyáltalán nem jelenik meg, vagy csökkenti a tartózkodási idejét

A bánatpénz összege és az elállási időszakok a fentiektől eltérően is alakulhatnak, attól függően, hogy a különböző szállodák, szolgáltatók milyen határidőt vagy eltérő visszafizetési feltételeket kötött ki.


Utazáshoz szükséges dokumentumok

Minden Indonéziába utazó utasnak rendelkeznie kell érvényes útlevéllel, aminek az Indonéziába való megérkezést követően még +6 hónapig érvényesnek kell lennie, valamint az utasnak rendelkeznie kell retúr repjeggyel is!


Megállapodás

Az Indonéz Köztársaság törvényei az irányadók a megállapodásban. Minden olyan követelésben vagy pereskedésben, ami felmerül a megállapodás során, az Indonéz Köztársaság rendeletei, törvényei döntenek.


További feltételek

További feltételek vonatkozhatnak a foglalásra, különböző szolgáltatások beszerzésére, melyeket az utas elfogad, mint egyéb feltételeket.


Kommunikáció

Mivel a kommunikációs fő csatornánk az e-mail, s minden szerződés, foglalás azon keresztül zajlik, ezért nagyon fontos, hogy az utas meggyőződjön róla, a pontos e-mail címét adja meg nekünk!


Egészség és fizikai állapot

Az utasnak az utazást megkezdvén jó egészségi állapotban kell lennie. Saját maga felelős a saját egészségi állapotáért. Abban az esetben, ha a túra résztvevője súlyos beteg, orvos által kiállított egészségügyi papírt kell bemutatnia, hogy alkalmas az utazásra. Az Orianna Bali Tours nem vállal se felelősséget, se jogi kötelezettséget az utas egészségügyi állapotáért.

Az Orianna Bali Tours nyomatékosan ajánlja, hogy minden utazni kívánó személy rendelkezzen megfelelő utasbiztosítással.


Jelenlegi beutazási szabályok itt olvashatóak: