Utazási feltételek

BALI  MISZTIKUMA  MAGYARUL

Általános információk

Az Orianna Bali Tours számos hotellel és más idegenforgalomban dolgozó céggel működik együtt Indonéziában, hogy a szállások, túracsomagok, s a kalandtúrák színes választékát tudja az utasok elé tárni.

A megadott csomagárak csak és kizárólag a www.oriannabalitours.net oldalán történő közvetlen foglalás esetén érvényesek.

Az oldalon feltűntetett árak bármilyen előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Az Orianna Bali Tours nem foglalkozik repjegyek értékesítésével, azonban szívesen adunk információt arra nézve, hogy mely légitársaságokkal lehet berepülni Indonéziába (Qatar, Emirates, Turkish, KLM, stb.) s hol, melyik platformon lehet kiválasztani a legideálisabb járatot. www.skyscanner.hu


Foglalás menete

A kiválasztott szolgáltatásról az iroda e-mail címén (oriannabalitours@gmail.com) keresztül lehet ajánlatot, bővebb információt kérni, vagy a választott szolgáltatást lefoglalni. Az ajánlat és információkéréssel még semmilyen kötelezettsége nincsen az utasnak.

Az Orianna Bali Tours 24-72 órán belül elküldi a visszaigazolást a pontos információkkal, részletes programmal, pontos árajánlattal Euro-ban.

Utazási ajánlat elfogadása, konfirmálása után:

előleg befizetése:

Miután az utas elfogadta, konfirmálta a kiküldött ajánlatot, az Orianna Bali Tours elküldi e-mail-ben az előleg befizetéséről szóló számlát, mely a teljes részvételi díj 50%-a.

Az előleget a számla kiállítási dátumától számítva 3 munkanapon belül kell elutalni, a számlán feltűntett bankszámlára. A meghatározott fizetési határidő figyelembe nem vétele, s a fizetés nem teljesítése a foglalás lemondását vonja maga után automatikusan, előzetes értesítés nélkül.

Az előleg befizetésével erősíti meg az utas utazási szándékát, s ezzel biztosítja foglalását, az Orianna Bali Tours pedig befoglalja az utazást a naptárba.

A teljes összeg 50%-ának befizetése után az Orianna Bali Tours kiállítja az igénybe vett szolgáltatás(ok) és szállás(ok) voucherét. Ebből egy példány az Orianna Bali Tours-nál marad kiegészülve az útitervvel, a másik példányt pedig e-mailben elküldjük az utasnak, a nyugtával együtt a teljesített szolgáltatások bizonyítékaként.

hátralék befizetése:

Indulás előtt 30 nappal történik, bankszámlára történő utalással, melyről számlát küldünk ki az előleg beérkezte után.


Útlemondás

Bármilyen változás vagy útlemondás esetén az utas írásban, e-mailben köteles értesíteni az Orianna Bali Tours-t, az oriannabalitours@gmail.com email címen.

Ha az utas a saját érdekkörében felmerült okból áll el az utazástól, akkor az Orianna Bali Tours részére a részvételi díj százalékában kifejezett alábbi átalány összegű bánatpénzt köteles fizetni:

Útlemondási díj/fő:

~ 100 Euro/fő a befizetett díjból, ha az útlemondás több, mint 60 nappal az érkezés előtt történik, helyi idő szerint

~ 30%-a a befizetett  díjnak, ha az útlemondás 60 nappal az érkezés előtt történik, helyi idő szerint

~ 50%-a a befizetett díjnak, ha az útlemondás 45 nappal az érkezés előtt történik, helyi idő szerint

~ 100%-a a befizetett díjnak, ha az útlemondás 10 nappal az érkezés előtt történik, helyi idő szerint

~ 100%-a a befizetett díjnak, ha az utas egyáltalán nem jelenik meg, vagy csökkenti a tartózkodási idejét

A bánatpénz összege és az elállási időszakok a fentiektől eltérően is alakulhatnak, attól függően, hogy a különböző szállodák, szolgáltatók milyen határidőt vagy eltérő visszafizetési feltételeket kötött ki.

Semmilyen visszatérítés nem illeti meg azt az utast, aki az utazás folyamán lép vissza, vagy azért nem tud részt venni az utazáson, mert a vonatkozó mindenkori (útlevél, vízum, deviza, vám, beutazási szabályok stb.) előírásokat nem tartotta be.

Vis major esetben:

Az Orianna Bali Tours fenntartja magának az utazás módosításának vagy le nem bonyolításának jogát "vis major" esetében, mint például: természeti csapások, sztrájkok, háborúk, politikai változások, késések a légi forgalomban, járvány, az emberi életet és egészséget, illetve a vagyonbiztonságot veszélyeztető - külső körülmény veszélyezteti, vagy bizonyos légi utak megszűnése, a közúti, vasúti, vagy légi forgalom ideiglenes lezárása esetén.

Ha ezen események az utazás alatt történnek és az utazást befolyásolják vagy meghiúsítják, ezért és a szolgáltatások fenti okokból bekövetkezett elmaradásáért az Orianna Bali Tours felelősséget nem tud vállalni. A fenti okokból jelentkező többletköltségek az utast terhelik, illetve a bekövetkezett változásokért az Orianna Bali Tours kártérítési felelősséggel nem tartozik. Az iroda egyénileg bírálja el ebben az esetben, hogy mennyi visszatérítést tud visszafizetni az utasnak a befizetett részvételi díjból, annak függvényében, hogy a szállások, transzferek, programok be lettek-e már fizetve, vagy előleg fizetve lett-e a szolgáltatóknak. Az Orianna Bali Tours az adott helyzetben, a lehetőségekhez képest minden segítséget megad az utasoknak.

Ha az utazás megkezdése előtt történnek a fent említett események, amik miatt az utas saját érdekkörén kívül felmerült okokból az utazást nem tudja megkezdeni, az iroda pedig saját érdekkörén kívül felmerült okokból nem tudja az utat teljesíteni, abban az esetben az iroda egy vouchert állít ki a befizetett előlegről, mely 6 hónapon belül beváltható más útra és bármikor leutazható. A voucher átruházható másra is.


Árak

Az oldalon szereplő összes ár Euro-ban van feltűntetve, mely árak már tartalmazzák a 21%-os adót és szolgáltatási díjakat.

Az Orianna Bali Tours fenntartja a jogot, hogy az oldalon szereplő különböző szolgáltatások árait bejelentés nélkül, bármikor idő előtt megváltoztathatja.


Utazáshoz szükséges dokumentumok

Minden Indonéziába utazó utasnak rendelkeznie kell retúr repjeggyel és érvényes útlevéllel, aminek az Indonéziába való megérkezést követően még +6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Jelenlegi beutazási szabályok, hasznos infók:

https://www.oriannabalitours.net/hasznos-informaciok/


Megállapodás

Az Indonéz Köztársaság törvényei az irányadók a megállapodásban. Minden olyan követelésben vagy pereskedésben, ami felmerül a megállapodás során, az Indonéz Köztársaság rendeletei, törvényei döntenek.


További feltételek

További feltételek vonatkozhatnak a foglalásra, különböző szolgáltatások beszerzésére, melyeket az utas elfogad, mint egyéb feltételeket.


Kommunikáció

Mivel a kommunikációs fő csatornánk az e-mail, s minden szerződés, foglalás azon keresztül zajlik, ezért nagyon fontos, hogy az utas meggyőződjön róla, a pontos e-mail címét adja meg nekünk!


Egészség és fizikai állapot

Az utasnak az utazást megkezdvén jó egészségi állapotban kell lennie. Saját maga felelős a saját egészségi állapotáért. Abban az esetben, ha a túra résztvevője súlyos beteg, orvos által kiállított egészségügyi papírt kell bemutatnia, hogy alkalmas az utazásra. Az Orianna Bali Tours nem vállal se felelősséget, se jogi kötelezettséget az utas egészségügyi állapotáért.

Az Orianna Bali Tours nyomatékosan ajánlja, hogy minden utazni kívánó személy rendelkezzen megfelelő baleset, betegség, poggyász biztosítással!


FONTOS!

A kirándulások alatt elhangzott idegenvezetői szöveget szerzői jog védi, így azt képi vagy hangi formában felvenni tilos!


Megjelent első könyvem: Szívembe zárt Bali - Életem az istenek szigetén

Megrendelhető online, klikk a "Megjelent könyvem" zöld gombra!