Hotel Balin - Ubud városban

BALI  MISZTIKUMA  MAGYARUL

Ubudról röviden

Ubud, Bali kulturális központja, spirituális fellegvára, a sziget szívében! Ezt a mesés kis várost különleges spirituális energia és hangulat lengi körül, s egyike azon jelentős településeknek, amik még mai napig mélyen őrzik a balinéz hindu vallás sokrétű szertartásait. Szinte minden egyes nap láthatunk utcáin különböző vallási felvonulásokat, rítusokat, felajánlásokat az isteneknek.

Ubud híres a művészetekről, kézművességről, bővelkedik művészeti műhelyekben, galériákban. Figyelemre méltó építészeti látnivalói közé tartozik az ubudi királyi palota, de híres a központban álló művészeti piaca is, vagy az ubudi majomerdő.

A városban rengeteg étterem, ajándékbolt, bár, kávézó hívogatja a vendégeket, a jóga és meditációt gyakorlóknak pedig igazi paradicsom, mert Ubud bővelkedik a különböző jóga stúdiókban. A város körül festői rizsföldek, művészeti, kézműves közösségek, ősi templomok, paloták, folyók teszik még varázslatosabbá a helyet, illetve Ubud környékén találhatóak Bali legősibb szakrális templomai, örökségei is.

Ubudból kiválóan lehet indítani az egész napos kirándulásokat, lévén a sziget belsejében van, s így a látnivalók sokkal rövidebb idő alatt elérhetőek.

Hotel

Szállás:

3 csillagos hangulatos balinéz stílusú szobák egy gyönyörű, rendezett trópusi kertben, virágokkal, kókuszpálmákkal, a rízsföldek szomszédságában.

Ellátás:

reggeli (részvételi díjban)

Szobák:

tiszta superior szobák (egy kétszemélyes ággyal vagy két egyszemélyes ággyal), rízsföldekre, vagy medencére néző terasszal. A szobák hagyományos balinéz stílusban vannak berendezve, légkondicionáltak, saját fürdőjük káddal/zuhanyzóval felszerelt, meleg vízzel, angol WC-vel.

Szobák felszereltsége:

a szobákban szekrény, vízforraló, minibar, légkondi, asztal, szék, TV, ruhaszárító. A szobához saját terasz is tartozik.

Étterem:

a szálláson étterem várja a vendégeket, nyugati és indonéz ételekkel, ahol lehetőség van ebédelni és vacsorázni is (nincs a részvételi díjban)

Medence:

egy medence található a szállás kertjében, napozóágyakkal, törölközőkkel

WiFi:

a szállás egész területén WiFi hozzáférés biztosított díjmentesen

Helyszín:

a szállás Bali spirituális és kultúrális fellegvárában, Ubud városban található, nagyon jó helyen, a város központjában, egy csendes környezetben. A szállás közel van Ubud egyik leghíresebb sétálóutcájához a Majomerdő úthoz és az ubudi főutcához, mely tele van boltokkal, éttermekkel, kávézókkal, bazárral és rövid sétára található a hires ubudi majomerdő, művészeti piac, bazársor, múzeumok és az ubudi királyi palota is.